Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Rózsa kupon

Kattintson a részletekért!

Veszelyhelyzet utan kek2

Egészségvédelem


Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Rózsa Web


Házhozszállítás

Házhozszállítás
LX Line Partner Patika
 

Keresés az oldalon

Cegadatok X

Látogatott oldalak

Oldalletöltések száma: 2248122
 
 
Scholl lábizzadásgátló szagtalanító gélNe csak leplezze a kellemetlen szagokat, inkább szüntesse meg azokat teljesen! Nyáron a nagy melegben és télen a fűtött szobában különösen aktuális és fontos, hogy lábunk és cipőnk megfelelőképpen ápolt legyen. Mivel lábunk átlagosan 16 óráig cipőben vagy harisnyában van, a lábizzadást speciális kozmetikumokkal kell kezelni. A Scholl Odour Contol termékcsalád ebben kíván segítséget nyújtani. Szabadalmaztatott hatóanyagának, a Neutra-Activ-nak köszönhetően egyedülálló, semlegesítő védelmet nyújt a legkellemetlenebb lábszag ellen is.


Figyelembe véve az etikett szabályait, a nőknek és férfiaknak egyaránt illik zárt cipőt viselni még a legmelegebb napokon és a legmelegebb helységekben is. Cipőben a jól ápoltság sajnos nehéz feladat, hiszen a melegben, zárt lábbeliben nehéz megóvni lábunkat az izzadástól. Testünk a láb hőmérsékletét izzadásmirigyek segítségével szabályozza. Az izzadság önmagában nem kellemetlen szagú, a testünkön természetes állapotában is jelen levő baktériumokkal reakcióba lépve válik azzá. Rendszeres kezeléssel és odafigyeléssel azonban még a legkellemetlenebb lábszag is megszüntethető!

Tudományosan bizonyított, hogy a Scholl Odour Control lábszagűző lábspray hatékonyabb a láb szagtalanítására és szárazon tartására, mint az azonos célra készített hagyományos termékek. Gyakori használata megelőzi a nem kívánt szagok visszatérését, és frissen tartja a lábat és a cipőt.

A Scholl Odour Control lábizzadás - gátló szagtalanító gél Neutra - Activ™ formulát, egy egyedülálló semlegesítő rendszert tartalmaz. Extra erős hatóanyaga 24 órás védelmet nyújt a lábszag és az izzadás ellen, így frissen és szárazon tartja a lábat. Baktérium- és gombaölő hatóanyaga pedig közvetlenül a lábszag kialakulásáért felelős baktériumokat és gombákat pusztítja el. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

A termékcsalád tagjai:
  • Tudományosan bizonyított, hogy a Scholl Odour Control lábszagűző lábspray hatékonyabb a láb szagtalanítására és szárazon tartására, mint az azonos célra készített hagyományos termékek. Gyakori használata megelőzi a nem kívánt szagok visszatérését, és frissen tartja a lábat és a cipőt.
  • A Scholl Odour Control lábszagűző hintőpor mindennapos alkalmazásával megelőzhető a zavaró szagok kialakulása, és nedvességfelszívó képességének köszönhetően a láb és a cipő is tisztán tartható. Speciálisan kifejlesztett összetevői megakadályozzák a baktériumok elszaporodását és a gombák kialakulását.
  • A Scholl Odour Control lábszagűző cipőspray kettős hatóanyagának köszönhetően megvédi cipőjét a kellemetlen szagoktól.
  • A Scholl Odour Control lábizzadásgátló szagtalanító gél zselés formában kapható termék 24 órás védelmet nyújt a kellemetlen szagokkal szemben, frissen és szárazon tartja a lábat egész nap. Zselés formátumának köszönhetően gyorsan felszívódik.
  • A Scholl Odour Control gyógytalpbetét egy méretre vágható talpbetét, mely poliészter felsõ rétege elnyeli a verejtéket, és így a láb száraz marad. Latex hab középsõ rétege párnázott, így kényelmes járást biztosít. Alsó rétege bakteriosztatikus szereket tartalmaz, melyek gátolják a kellemetlen szagokat elõidézõ baktériumok
  • elszaporodását a cipõben.

Forrás: Scholl
© Rózsa Gyógyszertár 2009 - Oldaltérkép | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!